• Záverečná akadémia v materskej škôlke

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Záverečná akadémia v materskej škôlke.

                Naši malí predškoláci už v septembri zásadnú do školských lavíc. Na záver školského roku sme im pripravili malú akadémiu. Deti recitovali a spievali rozlúčkové básne a piesne. Za ich celoročnú snahu a aktivitu boli odmenené medailou a malým darčekom. Čakalo ich aj malé občerstvenie , hudba, tanec a kopec zábavy. Želáme budúcim prvákov veľa úspechov a veľa nových zážitkov.

            Triedne učiteľky MŠ

          • DENKO CUP

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album DENKO CUP.

               Dňa 4. júla 2022 sa uskutočnil 6. ročník turnaja v stolnom tenise pod názvom DENKO CUP. U mužov bola vytvorená jedna skupina. U žien boli vytvorené dve skupiny, kde postupovali do osemfinále dve najlepšie ženy zo skupiny. V skupinách sa hrali zápasy na dva víťazné sety. O tretie miesto a finále na tri víťazné sety. Zápasy boli veľmi vyrovnané. Na otvorenie a odovzdávanie cien  v turnaji prišiel aj p. riaditeľ Miroslav Zelina, kde odovzdal vecné ceny a diplom v oboch kategóriach. Dievčatám ďakujeme za prípravu ovocného občerstvenia, pitného režimu, ale aj napečenie sladkých domácich koláčov a buchiet. Už teraz sa tešíme, že sa opäť o rok stretneme na školskom turnaji, kde je nielen bojovnosť, ale hlavne skvelá nálada a dúfame, že aj vo vyššom počte. Športu zdar!

                        Mgr. M. Vychovalý, Mgr. A. Zavadská

            Poradie bolo nasledovné:

            Kategória  muži:                                                        Kategória ženy:

            1. Peter Zajonc                                                          1. Ivana Točeková

            2. Ivan Lajčák                                                            2. Mária Talapková (sestra Tamara)

            3. Vladimír Duračka                                                  3. Danka Kolumberová

          • SLÁVNOSTNÉ UKONČENIE ŠKOLSKÉHO ROKA 2021/2022

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album SLÁVNOSTNÉ UKONČENIE ŠKOLSKÉHO ROKA 2021/2022.

            VŠETKÝM ŽIAKOM, PEDAGOGICKÝM I NEPEDAGOGICKÝM ZAMESTNANCOM POĎAKOVAL V SLÁVNOSTNOM PRÍHOVORE RIADITEĽ ŠKOLY SPOLU SO STAROSTKOU OBCE . KAŽDÝ Z NÁS PREŽIL V ŠKOLSKOM ROKU 2021/2022 V BUDOVÁCH NAŠEJ ŠKOLY SVOJ VLASTNÝ PRÍBEH, SVOJE STAROSTI, RADOSTI , STRESY I ÚSMEVNÉ CHVÍLE  ... PREDSA VŠAK MÁME NIEČO SPOLOČNÉ A TÝM JE ŠKOLA, KTORÁ SA STALA SÚČASŤOU NÁŠHO ŽIVOTA.

            ŽIAKOM A ZAMESTNANCOM ŠKOLY PRAJEME PRÍJEMNÉ PREŽITIE LETNÝCH PRÁZDNIN, ZASLÚŽENÉ DNI VOĽNA PLNÉ RADOSTI A PEKNÝCH ZÁŽITKOV, NAČERPANIE NOVÝCH SÍL DO ĎALŠIEHO ŠKOLSKÉHO ROKA.